html
 
 
https://img.youtube.com/vi/JQfG3odGouU/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/JQfG3odGouU?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/8NDixjTlblI/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/8NDixjTlblI?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/H6O1Kb0pHbY/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/H6O1Kb0pHbY?rel=0
_blank

Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt Ton Kas nu naar het theater met het vervolg: KAKMAKER.
 
Ton Kas: ‘‘Ja mensen, wat moet ik er nou nog over zeggen? Die moppentapper komt er weer aan met nummero drie! De vorige keer, bij JABROER, zei ik dat het voornemen hetzelfde was als bij Eerste Klootviool: lachen tot je scheel ziet. En ik kan alleen maar zeggen dat aan die opzet niets veranderd is. Hooguit dat ik het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer ga proberen te maken dan de voorgaande keren. Ik wil de lat heel hoog leggen, zodat ik er makkelijk onderdoor kan...

De beste kritiek die ik heb gehoord was van een toeschouwer die na afloop van JABROER tegen me zei: ‘Ik heb twee uur aan één stuk zitten schuddebuiken van het lachen, daar was ik echt aan toe.'

Daar doe ik het wel voor, niks meer niks minder.
Onder het motto: Ellende hebben we thuis al."

 

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

za 9 dec '17

Cabaret

Gouden Rij € 26,00

1e rang € 21,50

Kalender