html
 
 
https://img.youtube.com/vi/MgB6L2i_-h4/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/MgB6L2i_-h4?rel=0
_blank

Voor zijn eerste voorstelling won Wim Helsen meteen de cabaretprijs Neerlands Hoop. Zijn derde en vierde show werden bekroond met de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen. De Vlaamse cabaretier heeft inmiddels een rotsvaste plek aan de Nederlandse cabarettop verworven. 
 
Voor zijn vijfde voorstelling Er wordt naar u geluisterd legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor. “Ook de vijfde van Helsen is een gedurfd avontuur, die onderstreept hoe relevant en groots zijn oeuvre is.” (NRC ****) 
 
Regie: Johan Petit
 

“ …De gekte van Helsen excelleert.… “ (NRC (****))

“ …Wim in absolute topvorm… “ (Volkskrant (***))

“ …Grandioze acteur. Superieur.… “ (Parool (***))

“ …Hilarisch en onnavolgbaar… “ (Meppeler Courant (*****))

“ …Opnieuw grootse theatergebeurtenis… “ (Elsevier (*****))

“ …De Vlaming Wim Helsen heeft zich met zijn unieke absurdistische theatrale stijltje inmiddels een rotsvaste plek aan de Nederlandse cabarettop verworven.… “ (De Telegraaf (****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 12 okt '17

Cabaret

Gouden Rij € 26,00

1e rang € 21,50

Kalender