Een avond lekker lachen om de beste stand-up comedians voor een kleine prijs. Gemiddeld één keer per maand betreden wisselende stand-uppers het podium van Café Cool. Op 1 april is het de beurt aan Arjan Kleton, Marieke Peper en Marco Lopes.
 
Arjan Kleton
Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is precies wat hij als comedian zijn publiek ook wil bieden: een leuke avond! Van studentes tot BN'ers en van golddiggers tot zijn eigen ouders, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie. Exact een jaar na zijn eerste optreden, in oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en hij haalde in 2016 de finale van het Utrechts Cabaret Festival.
 
Marieke Peper
‘Gruwelijk! Theatraal gehaaid!’, aldus Jacques d'Ancona. Maar oordeelt u vooral zelf. Persoonlijk, energiek, ongenuanceerd. Maar ook kwetsbaar. Grote bek, klein hartje. Contrasten. Maar er moet wel gelachen worden. Hardop!
 
Marco Lopes
Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde af in 2015 aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling Saudade. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Hij werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.
 
De drie stand-uppers spelen deze avond onder de noemer TRYO; een concept van Grappige Zaken waarbij drie cabaretiers op één avond een try-out van hun avondvullende voorstelling spelen. Check de beste stand-uppers voordat het grote publiek ze ontdekt heeft!

Comedy Nights arrangement
Eten bij Wonder’s en daarna naar het Cool Comedy Café? Kies dan voor het Comedy Nights arrangement. Start met het speciale Comedy Menu bij Wonder's (vanaf 17:00 uur) en kom daarna om 22:00 uur naar Café Cool voor het Cool Comedy Café. Het Comedy Nights arrangement kost €27,50 (diner + toegang Cool Comedy Café). Reserveren kan via Wonders via 072-5721221 of heerhugowaard@wondersetenendrinken.nl. Reserveert u bij Wonder’s het Comedy Nights arrangement, dan hoeft u niet meer apart kaarten te reserveren voor het Cool Comedy Café!

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 1 apr '17

Cabaret

1e rang € 7,50

Kalender