Een avond lekker lachen om de beste stand-up comedians voor een kleine prijs. Gemiddeld één keer per maand betreden wisselende stand-uppers het podium van Café Cool. Deze avond verwelkomen wij: Riza Tisserand, Tobi Kooiman, Luuk van der Vaart en Mark van Gestel.

Riza Tisserand
Riza maakt sinds 2009 deel uit van het comedygezelschap Comedy Explosion. Hij is te zien in de oneliner show Padoem Patsss op NPO 3 en is naast cabaretier ook rapper en radio-dj op FunX.
 
Tobi Kooiman
Al een jaar na zijn podiumdebuut in 2014 won Tobi Kooiman het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2016 won hij de Delft Comedy Award en in 2017 was hij halve finalist bij het Amsterdamse Kleinkunst Festival.
 
Luuk van der Vaart
Een comedian die er aardig op los relativeert en zijn beroerde situatie als net afgestudeerde zonder fatsoenlijk werk op de hak neemt.
 
Marc van Gestel (rookie)
Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties, dat is wat je van Marc van Gestel kunt verwachten. En wat er ook gebeurt: hij houdt het droog. gortdroog. 

Comedy Nights arrangement
Eten bij Wonder’s en daarna naar het Cool Comedy Café? Kies dan voor het Comedy Nights arrangement. Start met het speciale Comedy Menu bij Wonder's (vanaf 17:00 uur) en kom daarna om 22:00 uur naar Café Cool voor het Cool Comedy Café. Het Comedy Nights arrangement kost €27,50 (diner + toegang Cool Comedy Café). Reserveren kan via Wonders via 072-5721221 of heerhugowaard@wondersetenendrinken.nl. Reserveert u bij Wonder’s het Comedy Nights arrangement, dan hoeft u niet meer apart kaarten te reserveren voor het Cool Comedy Café!

U kunt hier uw reactie plaatsen
vr 26 mei '17

Cabaret

1e rang € 7,50

Kalender