html
 
 
https://img.youtube.com/vi/B5o-psS2Vz8/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/B5o-psS2Vz8?rel=0
_blank

Heldhaftig avontuur!

Yakanuko is een fictief karakter, ontsproten aan het brein van Curt Fortin (bekend van Het Huis Anubis en De Schatkamer) en illustrator Nick van Leent, samen Bird & Sheep. Na het verschijnen van de jeugdroman Yakanuko — Een gevaarlijke opdracht, komt de elfjarige jongen dit seizoen tot leven in het theater!

Yakanuko is zijn vader kwijtgeraakt toen hij acht jaar was. Vanaf dat moment besloot hij om voor zijn dierbaren te gaan vechten en hen te beschermen. De muziektheatervoorstelling Yakanuko — Vecht voor je dromen is een inspirerend verhaal over goed en kwaad, moed, vriendschap en wat het betekent om te vechten voor je dromen. Een heldhaftig avontuur met zang, dans, visuele effecten en een spetterende lasershow!

spel: Curt Fortin, Nick van Leent, Noi Pakon e.a. 

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:00 Poffertjes eten

Wie lust er geen lekkere poffertjes?! Voor slechts €5,00 kun je voorafgaand aan de voorstelling poffertjes eten met een glaasje ranja én een ijsje. Ook een leuke combinatie voor een kinderfeestje! Wel even reserveren zodat onze kok genoeg meel, eieren en melk op voorraad heeft. Reserveren kan tot 3 dagen voor de voorstelling via de website of de servicebalie (072 576 09 55).

18:30 Workshop

Voorafgaand aan de voorstelling wordt een leuke creatieve workshop georganiseerd onder leiding van onze beeldend docent Sophie Terluin. In de workshop gaan de kinderen hun eigen stripverhaal maken. Als je een held zou zijn, wat zou je dan doen? En wat zouden dan jouw superpowers zijn? Aan het einde van de workshop gaat je eigen stripverhaal natuurlijk mee naar huis.

De workshop kost €3,50, is bedoeld voor kinderen en duurt 30 a 40 minuten. Natuurlijk zijn opa's en oma's, papa's en mama's welkom om te kijken wat we gaan doen! Inschrijven voor de workshop kan tegelijk met het online reserveren van kaarten voor de voorstelling of via de servicebalie (072 576 09 55).

za 1 apr '17

Jeugd & Familie

1e rang € 19,75

bestel kaarten

Kalender