html
 
 
https://img.youtube.com/vi/PJrRMZpkLbc/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/PJrRMZpkLbc?rel=0
_blank

"Vernuftig en hoge lachwaarde" -  de Volkskrant 

Het duo De Partizanen, bestaande uit Thomas Gast en Merijn Scholten, begonnen hun carrière bij Comedytrain, wonnen vervolgens het Leids Cabaret Festival in 2013 en in 2015 ontvingen ze de Neerlands Hoop, de VSCD-cabaretprijs voor veelbelovende theatermakers met het grootste toekomstperspectief. Niet voor niets zijn ze nu dan ook gevraagd als nieuwe huiscabaretiers van De Wereld Draait Door waar ze elke vrijdag op geheel eigen wijze de week doornemen.

Na hun prijswinnende (titelloze) debuutprogramma uit 2014 gaan De Partizanen opnieuw de theaters in. Om u te overtuigen dat De Partizanen de moeite waard zijn. En het leven dus ook. Dus pak in die tas en gun jezelf een enkele reis naar het beloofde land! 

“ …Het surrealisme past hun goed. In hoog tempo spelen Gast en Scholten een lachwekkende sketchshow… “ (NRC****)

“ …Als je er dan toch voor kiest niks zinnigs te zeggen, daar bewust mee aan de slag gaat en vervolgens met sketches komt die allemaal raak zijn; ja, dan ben je als cabaretduo De Partizanen heel goed bezig. Het is slimme lolligheid wat de klok slaat, gehuld in twee strakke jasjes. Verplichte kost voor wie cabaret een warm hart toedraagt… “ (8weekly*****)

“ …Welkom in Partizanië is een grappige en vlog gecomponeerde voorstelling, in regie van Floris van Delft, waarmee De Partizanen opnieuw laten zien een geheel eigen stijl te hebben waarmee ze de zaal volledig plat kunnen spelen. (…) Scholten en Gast schakelen heel snel en hun sketches hebben veel onverwachte, grappige wendingen… “ (Theaterkrant****)

“ …Een snelle stroom van absurdistische sketches. (…) Een lollig concept waarmee ze commentaar leveren op de terreur van opdringerige verkopers en doorgeslagen keuzevrijheid… “ (Het Parool***)

“ …Geestig en knap geacteerd (…) Snelle sketches en dialogen die inhaken op trends, hypes en omgangsvormen, dit alles flitsend omlijst met video, licht en muziek. Een sketch spelen kun je wel aan Gast en Scholten overlaten… “ (Volkskrant***)

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Cool-de-luxe

Met het Cool-de-luxe arrangement wordt u de hele avond in de watten gelegd!

22:00 Nagenieten

Napraten aan een gereserveerde tafel met een drankje en wat lekkers!

wo 24 mei '17

Cabaret

Gouden Rij € 21,00

1e rang € 16,50

Kalender