html
 
 
https://img.youtube.com/vi/bIWE_czFtqU/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/bIWE_czFtqU?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/aC1uQfqwhPA/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/aC1uQfqwhPA?rel=0
_blank

De voorstelling van Marc de Hond (donderdag 26 januari) is verplaatst naar woensdag 29 maart. Alle kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd.

Optimistischer en sterker dan ooit

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was, hem overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en hij kreeg een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. Op inspirerende wijze legt Marc uit waar angst vandaan komt en wat je er tegen kunt doen. Voor iedereen die bang is voor aanslagen, wilde dieren of mannen in rolstoel. 

regie: Silvester Zwaneveld

Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Nieuwe Lente, de speciale serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €85 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Bij het reserveren van één voorstelling uit de serie krijgt u de mogelijkheid aangeboden om het passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een e-ticket.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Rondleiding

Altijd al willen weten hoe het er achter schermen aan toe gaat? Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u genieten van een rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool kunst en cultuur. Aanmelden voor de gratis rondleiding kan tegelijk met het online reserveren van kaarten voor de voorstelling of via de servicebalie (072 576 09 55).

19:30 Cool-de-luxe

Met het Cool-de-luxe arrangement wordt u de hele avond in de watten gelegd!

22:00 Nagenieten

Napraten aan een gereserveerde tafel met een drankje en wat lekkers!

wo 29 mrt '17

Cabaret

1e rang € 13,50

Kalender