html
 
 
https://img.youtube.com/vi/bIWE_czFtqU/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/bIWE_czFtqU?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/aC1uQfqwhPA/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/aC1uQfqwhPA?rel=0
_blank

De voorstelling van Marc de Hond (donderdag 26 januari) is verplaatst naar woensdag 29 maart. Alle kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd.

Optimistischer en sterker dan ooit

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was, hem overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en hij kreeg een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. Op inspirerende wijze legt Marc uit waar angst vandaan komt en wat je er tegen kunt doen. Voor iedereen die bang is voor aanslagen, wilde dieren of mannen in rolstoel. 

regie: Silvester Zwaneveld

Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Nieuwe Lente, de speciale serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €85 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Bij het reserveren van één voorstelling uit de serie krijgt u de mogelijkheid aangeboden om het passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een e-ticket.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Rondleiding

Altijd al willen weten hoe het er achter schermen aan toe gaat? Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u genieten van een rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool kunst en cultuur. Aanmelden voor de gratis rondleiding kan tegelijk met het online reserveren van kaarten voor de voorstelling of via de servicebalie (072 576 09 55).

19:30 Cool-de-luxe

Met het Cool-de-luxe arrangement wordt u de hele avond in de watten gelegd! Uw gastheer of -vrouw begeleidt u naar uw tafel waar een zoete lekkernij en koffie of thee voor u klaarstaat. In de pauze kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje en een schaaltje zoutjes. Na afloop van de voorstelling staat er een glas bruisende prosecco klaar met een luxe warme bittergarnituur. En met onze garderobeservice verzorgen wij het ophangen en afhalen van uw jas.

Het Cool-de-luxe arrangement kost €12,50 per persoon en reserveert u eenvoudig tegelijk met het bestellen van de kaarten (ook via de servicebalie: 072 576 09 55).

22:00 Nagenieten

Nog even napraten over de voorstelling aan een voor u gereserveerde tafel? Dat kan! Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,00 per persoon een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een luxe warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel. Reserveren voor het nagenietarrangement kan tegelijk met het reserveren van uw kaarten (ook via de servicebalie: 072 576 09 55).

wo 29 mrt '17

Cabaret

1e rang € 13,50

bestel kaarten

Kalender