Zijn theatertaal kent geen equivalent in het Nederlandse theater. Dat maakt Ahlboms werk in al zijn verschijningsvormen uniek en heeft hem reeds vele prijzen opgeleverd. In de surrealistische thriller Innenschau raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als kijker wordt je meegezogen in hun gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en kafkaëske situaties.
 
De live muziek van Alamo Race Track leidt je als een gids door de koortsachtige droomwereld waarin illusie en realiteit met elkaar in gevecht gaan. Met een mix van dans, theater, illusionisme en special effects gunt Ahlbom het publiek op een grimmige, maar dromerige wijze een kijkje in het onderbewustzijn van de mens.

Jakop Ahlbom heeft uitgebreid getoerd in zowel binnen- als buitenland, met prijswinnende voorstellingen als Vielfalt, Lebensraum en Horror. Zeven jaar geleden bewees hij al dat hij als geen ander op een humoristische manier pijnlijke situaties weet te verbeelden, zonder de kracht van het drama te verliezen.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:00 Inleiding

Een expert (bv. regisseur of choreograaf) vertelt u meer over de achtergrond van de voorstelling.

22:00 Nagenietarrangement

Napraten aan een gereserveerde tafel met een drankje en wat lekkers!

do 15 feb '18

Overig

Gouden Rij € 29,00

1e rang € 24,50

bestel kaarten

Kalender