Stagiair(e)s gezocht!

Ter versterking van ons Artistiek Team en de afdeling Marketing & Publiciteit.

Cool zoekt per september 2017 een stagiaire ter versterking van de afdeling Marketing & Publiciteit en een stagiaire voor het Artistiek Team.

Bekijk de vacaturetekst.

Nieuwe directeur Cool

Hans Lebouille per 1 september nieuwe directeur van Cool kunst en cultuur.

Lees verder

De heer Hans Lebouille (41) zal per 1 september 2017 aantreden als nieuwe directeur-bestuurder van Cool kunst en cultuur. Hans Lebouille volgt Eva Middelhoff op die per 12 juni in dienst treedt bij de Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw de Vereeniging.

Hans Lebouille is een ervaren manager in de culturele sector. Momenteel is hij zakelijk leider van onder andere kunstenplaninstellingen Solid Ground Movement en Metaal Kathedraal. Solid Ground Movement is de oudste hiphopdansschool van Amsterdam en heeft een landelijk bereik op het gebied van urban talentontwikkeling. Metaal Kathedraal is de cultureel-ecologische broedplaats van Leidsche Rijn in Utrecht.

Hans Lebouille heeft zijn wortels in de commerciële sector maar werkte de laatste tien jaar steeds meer in het gesubsidieerde domein. Hij heeft ervaring opgedaan met het leiden van zowel producerende instellingen als podia, inclusief horecafaciliteiten. Zijn kracht ligt op het gebied van cultureel ondernemerschap en marketing.

De Raad van Toezicht van Cool is zeer verheugd met de benoeming van Hans Lebouille en ziet hem als een creatieve en ondernemende persoonlijkheid, passend bij de fase waarin Cool zich op dit moment bevindt: het verder bouwen aan Cool als Podium van de stad Heerhugowaard. Tot 1 september zullen John Snoek en Jos Beers de functie van interim directeur-bestuurder vervullen.

Bluesfestival

Met AJ Plug, The Veldman Brothers en een unieke Masterclass Blues door Ruben Hoeke en Ralph de Jongh.

Lees verder

Beleef op zaterdag 17 juni de 'blues' met bijzondere optredens van grote namen zoals AJ Plug en The Veldman Brothers. 's Middags is er een unieke Masterclass Blues die wordt verzorgd door niemand minder dan Ruben Hoeke en Ralph de Jongh. Heb je altijd al willen jammen met deze mannen? Vergeet dan niet je gitaar mee te nemen!

Lees hier meer over het Bluesfestival

Open Dag

Ontdek ons nieuwe aanbod en laat je inspireren tijdens onze jaarlijkse Open Dag op zaterdag 10 juni.

Lees verder

Op zaterdag 10 juni houdt Cool weer haar jaarlijkse Open Dag. Tussen 12.30 en 16.30 uur kan jong en oud kennismaken met ons cursusaanbod en zich laten inspireren door allerlei activiteiten op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst. De toegang tot de Open Dag is gratis.

Lees meer over de Open Dag

Cool zkt. Coollega's

Vakdocenten / Teamtrainers / Co-teachers en een Projectleider / Docent Muziek 'Cool voor School'.

Lees verder

Cool heeft momenteel verschillende vacatures:

Projectleiders / Docent Muziek 'Cool voor School'
Vakdocenten, co-teachers en teamtrainers voor het primair onderwijs
Medewerker Schoonmaak
Projectmedewerkers / aanjagers muziekeducatie voor de gemeente Opmeer


Zie voor meer informatie de vacaturepagina.