Word Vriend van Cool

En ontvang een uitnodiging voor de exclusieve presentatie van het nieuwe theaterseizoen!

Draagt u Cool een warm hart toe? Word dan Vriend van Cool! Vrienden van Cool leveren door hun bijdrage financiële ondersteuning voor het aanbod van Cool en hebben dan ook een streepje voor! Als Vriend van Cool geniet u van diverse voordelen. U kunt zich vanaf nu aanmelden als Vriend van Cool voor het nieuwe theaterseizoen 2017-2018.

Voordelen
Als Vriend van Cool krijgt u o.a. voorrang op het reserveren van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen, ontvangt u 2 keer per seizoen het speciale Vriendenbulletin en u wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Kijk voor een overzicht van alle voordelen en de voorwaarden op onze website.

Vriend van Cool 2017-2018
Voor slechts €35,00 wordt u Vriend van Cool voor seizoen 2017-2018. U ontvangt dan als eerste de nieuwe theaterbrochure, u wordt uitgenodigd voor de presentatie van ons nieuwe theaterprogramma op dinsdag 18 april en kunt aansluitend gelijk met voorrang kaarten bestellen.

U kunt zich aanmelden als Vriend van Cool via onze website (log eerst in, klik op het winkelwagentje en vink aan 'Vriend van Cool 17/18') of bij de servicebalie.

Meer informatie over aanmelden

Professionals en amateurs

Koor Grenzeloos uit Obdam zingt samen met de 3JS tijdens U2 - The Joshua Tree.

Lees verder

Koor Grenzeloos uit Obdam zingt zondag 7 mei samen met de 3JS tijdens hun theaterconcert U2 - The Joshua Tree.

U2, The Joshua Tree - a legendary album
Precies 30 jaar na het uitkomen van The Joshua Tree laten de 3JS dit complete album en ook andere onvergetelijke U2-nummers herleven. Het iconische album uit 1987 bevat onder andere de hits With or Without You, Where the Streets Have No Name en I Still Haven’t Found What I’m Looking For. Een klein voorproefje gaven ze al tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!, waar bleek dat ze de unieke sound van U2 griezelig goed kunnen evenaren.
Voor deze theaertour hebben ze plaatselijke koren gevraagd om samen met hun één nummer te zingen, namelijk I Still Haven't Found What I'm Looking For. Uit alle inzendingen hebben ze Koor Grenzenloos uit Obdam uitgekozen om mee te zingen tijdens hun show in Cool op zondag 7 mei.

MEER INFORMATIE / BESTEL KAARTEN

Vacature Docent Musical

Ter versterking van de afdeling theater & musical, zoeken wij per september een Docent Musical.

Lees verder

Cool kunst en cultuur is per september 2017 op zoek naar een:

Freelance Docent Musical (m/v)

Zie voor meer informatie de vacaturepagina.

Concert Johannes-Passion

Cool's projectkoor Bach & Bach presenteert haar eerste concert in de Ontmoetingskerk!

Lees verder

De zangers en zangeressen van Cool's projectkoor Bach & Bach zijn klaar voor hun eerste concert: de Johannes-Passion.

In januari 2016 is Cool gestart met een tweevoudig project rondom de muziek van Johann Sebastian Bach. In de eerste 10 weken zijn de koorleden aan de slag gegaan met de onsterfelijke muziek uit de Johannes-Passion. Samen met drie zangsolisten en een instrumentaal ensemble, presenteert het projectkoor vrijdag 31 maart een eigentijdse versie van het oratorium in de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard.

MEER INFO / RESERVEREN

BIJGEBOEKT! Jan Akkerman

Jan Akkerman is 70 geworden en viert dat met een muzikaal feest op 31 maart in Cool.

Lees verder

Meester-gitarist Jan Akkerman is op 24 december 2016 70 jaar geworden. Een mijlpaal! Alleen al daarom verdient dit gitaaricoon een uitgebreid muzikaal verjaardagsfeest, wat door het hele land wordt gevierd. Uiteraard mag Cool niet ontbreken!

Er zullen stukken voorbij komen uit verschillende stadia van zijn omvangrijke oeuvre waarbij Jan het podium deelt met muziekvrienden als zanger Bert Heerink (Vandenberg) en gitarist Ruben Hoeke.

Meer informatie en reserveren.