Trouwe bezoekers belonen wij graag! Voor iedere €10,00 die u aan theatertickets besteedt, ontvangt u van ons een (digitaal) Cooltje.

Cooltjes zijn in te zetten voor diverse acties en aanbiedingen, zoals korting op voorstellingen, verschillende horeca-arrangementen en diverse unieke merchandise artikelen. Kijk voor een overzicht van alle aanbiedingen in het menu links (alleen op de desktop website) of in de fysieke Coolshop tegenover de servicebalie. Daarnaast worden gedurende het seizoen acties bekend gemaakt via onze maandelijkse nieuwsbrief.

Omdat het aanbod van de merchandise artikelen uniek is en continue wijzigt, zijn deze alleen aan te schaffen in de fysieke Coolshop (tegenover de servicebalie). Verder zijn alle artikelen zowel online als in de fysieke shop te verkrijgen.
 
Het aantal gespaarde Cooltjes vindt u terug op uw reserveringsbevestiging en op uw eigen ‘Mijn Cool’-account op internet. Cooltjes blijven ook de volgende seizoenen geldig dus u hoeft ze niet meteen te verzilveren.