Café Cool is een modern en sfeervol theatercafé met een grote stamtafel, een bar, een podium en een terras op het Coolplein. U kunt er terecht voor een rustig moment met een kop koffie en de krant aan de grote stamtafel, of voor een goed glas wijn na afloop van uw voorstelling of bijeenkomst. De lekkere trek kunt u stillen met wat lekkers van onze hapjeskaart. Allemaal in een sfeervolle ambiance met aangename muziek.

U kunt in Café Cool ook terecht voor de Theaterhap, poffertjes eten, kinderfeestjes of een nagenietarrangement.

Daarnaast biedt Café Cool een podium aan muzikanten, artiesten en bandjes onder de noemer Café Cool Live. Om van te genieten of zelf aan bij te dragen.

Ook kunt u het café afhuren voor uw (culturele) activiteiten. Kijk voor meer informatie onder het kopje Zakelijk of neem direct contact met ons op via horeca@coolkunstencultuur.nl

Openingstijden
Café Cool is geopend van woensdag tot en met vrijdag vanaf 15.00 uur en op zaterdag vanaf 12.00 uur. Daarnaast is Café Cool natuurlijk ook geopend tijdens voorstellingen en evenementen.
 
In Café Cool kunt u pinnen en gebruik maken van WiFi.


Benieuwd naar de menukaart, arrangementen rondom voorstellingen of de Comedy Nights i.s.m Wonders? Kijk dan in het linker menu voor meer informatie.